Miljöma
Meny

Inred med funktionella gardiner


 
Att inreda med funktionella gardiner är praktiskt. Gardinerna hjälper mot besvärande sol, kan ge mörkläggning och insynsskydd samtidigt som de tillför mycket till rummets känsla. 
 
Ska det vara gardiner till ett tufft tonårsrum, elegant vardagsrum, stilrent kök, luftig loggia eller gardiner till det funktionella kontoret? Till alla olika smaker och behov kan vi erbjuda gardiner som är rätt estetiskt så väl som funktionellt. Vi har gardiner till alla rum!
 
Idag väljer många en transparent gardin som ger en kontakt med utemiljön samtidigt som den skärmar av det besvärande ljuset. Denna lösning finns under de flesta produktgrupper i olika utförande. Vill du ha insynsskydd finns det flera bra produkter som kan insynsskydda nerifrån och upp. Se mer om vad vi rekommenderar för olika lösningar under våra tips & råd
 
Vandra vidare mellan de olika produkterna genom menyn och undersidorna till huvudgruppen. Där går det läsa mer om olika egenskaper och användningsområden för gardinlösningarna men även om mer eller mindre traditionella persienner och träpersienner. Alla produkter går att motorisera för ett ännu enklare liv.
 
Du är även välkommen till vår utställning på Haga industriområde i Jönköping. Där har vi monterat upp olika gardinlösningar för att visa hur du kan göra det snyggt inomhus, eller i det inglasade uterummet, med bra funktion.