Miljöma
Meny

Utomhus

 
En del vill att solskyddet ska synas och vara fasadens utropstecken, andra vill ha en diskret lösning. Alla vill dock ha en bra funktionalitet under många år. 
 
En solskyddsprodukt monterad på utsidan av fönstret skyddar alltid bättre mot värmen än allt man sätter på insidan. Genom att välja rätt typ av solskydd och sedan låta den styras automatiskt efter sol och vind är grunden lagd för en behaglig inomhusmiljö. Att man sedan sparar pengar på mindre kylsystem, högre produktivitet samt minimal solblekning av möbler och golv gör få ledsna. 
 
Vår vision och drömvärld: alla satsar på effektivt solskydd – då minskar energianvändningen med förvånansvärt höga siffror och vi gör miljön en stor tjänst. 
 
Bläddra gärna i broschyren här nedanför och se några markismodeller från en av våra leverantörer, Riviera. Riviera har sin tillverkning i södra Sverige och vi har samarbetat framgångsrikt i över 20 år.
 

 

 
Du hittar olika varianter och användningsområden för utomhusprodukter i menyn. Där kan du läsa om fönstermarkiser, terrassmarkiser  screen, balkongskydd, olika vävtypermotorer och automatik, fasta solskärmarsidoskydd och parasoller.