Miljöma
Meny

Värmare för kyliga kvällar

Värmare till uteplatsen
Även om sommaren är varm så blir det ofta lite kyligt på kvällen. Men inte vill man gå in för det blir kallt! Man vill ju vara på sin ombonade uteplats så länge det bara går, sommaren är ju så kort så det gäller att nyttja den fullt ut.
 
Vi har flera olika alternativ för att förlänga utelivet. Till att börja med så sätter du givetvis en terrassmarkis eller pergola på altanen. Taklösningen blir ett skydd för den kyliga natten.  Därefter förstärker du värmen med någon av våra värmare. Alla bygger på en energisnål infraröd halogenteknologi som ger en miljövänlig värme. Värmen kan jämföras med solens värme. När du sätter på värmaren så kommer värmen direkt. Du behöver inte vänta på att luften ska värmas upp och värmen blåser inte iväg.
 
Det finns flera olika effekter på värmare och hur effektivt de egentligen värmer beror på dess uppbyggnad och teknologin i dom. Vi har valt att arbeta med testvinnaren Solamagic. Deras värmare värmer upp till 45 % bättre än andra värmelampor, trots mindre ljusbländning (glare).
 
Ladda ner en broschyr på modell Premium (pdf) klicka här...
 

Vägghängd värmare

Värmaren från Somfy kan du ställa i flera olika effektlägen: 0-33-66-100%. Det är skönt att kunna variera hur varmt det ska vara på uteplatsen, det är inte alltid man behöver brassa på med maxeffekten 2000W.

Denna värmare värmer ca 16 kvadratmeter. Du kan ha samma fjärrkontroll som sköter markisen och värmaren.  

 

Värmare på golvet

 
Vill du inte montera värmaren på väggen så kan du använda ett golvstativ. Då kan du flytta med dig värmaren vart du vill.
Välj färg på stativet och värmaren. Finns i tre färger: titan, vit eller antracit som standard. 
 
Stativet finns i två olika utföranden. Antingen med tre-ben för till exempel gräs eller ojämna underlag, eller med rund basplatta för hårda underlag.
 
Värmarna finns att se i vår utställning på Haga industiområde i Jönköping!
 
Kontakta oss gärna för prisuppgifter och beställning! Du hittar våra kontaktuppgifter här...
 
Se gärna på våra andra produkter som passar bra till uteplatsen här...