Miljöma
Meny

Tjänster

 
 
Vi har olika sätt som vi kan erbjuda våra tjänster. Allt ifrån att vi gör rubbet, till att du bara köper reservdelarna. För att förklara hur vi jobbar följer här en presentation. 
 

Vår mest kompletta service 

Här överlåter du allt till oss och vi gör allt för att leva upp till vårt goda rykte och dina förväntningar. Först gör vi ett hembesök och går tillsammans med dig igenom dina önskemål och krav. Vi mäter och rekommenderar produkter, visar prov på olika färger och kvalitéer. Har du inte gjort ett besök i vår utställning så rekommenderar vi det för att visa de produkterna vi föreslår.
Sedan lämnar vi pris på allt som vi kommit överens om, inklusive montering. Är det motoriserade produkter kan vi kontakta elektriker åt dig.
Därefter tillverkas produkterna, vilket tar från en vecka till tre-fyra ungefär, beroende på produkt. Efter tillverkningen kommer vi hem till dig igen och monterar upp produkterna så som vi kom överens om.
Vi tar hand om eventuellt utbytta gamla produkter, är det aluminium eller stål så lämnas det in för återvinning. Läs mer under menyvalen Service och reparation och ROT avdrag.

När du är händig själv 

Du kommer med fördel in till vår utställning och ser det stora sortimentet. Rådgör med oss om produkt som kan passa för dina önskemål. Får hjälp med måttanvisningar så du kan gå hem och mäta rätt. Var noga vid måttagningen så det inte blir fel, det kan både bli dyrt och tråkigt. Kontakta oss igen med rätt mått så tillverkar vi enligt önskemål och du kan hämta dina måttillverkade produkter efter några veckor och monterar upp dem själv. 
Läs mer under menyvalen Vanliga frågor och Måttillverkade produkter.