Miljöma
Meny

Terrassmarkis Warema H60

 
H60 från vår tyska leverantör Warema är en kraftfull terrassmarkis som har semikassett för att skydda väven från smuts och väta.
Semikassett innebär att väven har en skyddande aluminiumkassett över sig, men vikarmarna ligger utanför.

Välj färg 

Välj bland 51 olika färger på aluminiumet med valbar yta på lacken så som satinfinish, matt eller fin struktur. Det finns även Highly weather-resistant (HWF) lack-yta som innebär ett ännu bättre väderskydd för lacken. Även snittytorna på aluminiumet är pulverlackerade

Det är detaljerna som gör det

Det löper en fyrkantsprofil utmed hela markisens bakkant där beslagen sätts för montaget, vilket innebär att det går enkelt att placera beslagen där det finns fäste. Antalet beslag beror på markisens bredd. På breda markiser kan det vara upp till fem beslag och på de mindre två.
H60 byggs på 85mm rör, 2mm tjock aluminium i profilerna och segmentarmled som ger en mycket sträckt väv. 
 
Segmentarmled i aluminium:

Tillbehör

Som tillbehör finns möjlighet för höj och sänkbarhet av lutningen med en vev. Rullgardin går att sätta längst fram på markisen och används för ytterligare rumskänsla samt där solen står så lågt att den kommer under markisens kant. Rullgardinen regleras upp eller ner med vev eller motor med fjärrkontroll. 
LED-ljus finns att integrera längst fram i markisen eller som en list (lackad i samma färg som markisen) längst bak, inne vid fyrkantsprofilen.
Värmare kan lackas i samma färg som markisen för att få en enhetlighet. Med värmare förlänger du sommarkvällen under markisen.
Korsande armar kan väljas där det är en smal bredd men markisen behöver gå ut längre än vad bredden egentligen tillåter. Till exempel en 220 cm bred markis med 350 cm utfall.
 
Bygg din Warema markis online och skapa en pdf-fil på resultatet här...
 
Maxbredd 700 cm, max utfall 400 cm.
 
Prisexempel 350x250: 
35 700 kr, inkl motor och fjärrkontroll