Miljöma
Meny

Terrassmarkis R1800 svart

Terrassmarkis R1800

En av marknadens kraftigaste terrassmarkiser eller altanmarkis med ett annat ord.
 
Markisen ger ett skönt sommartak på altanen och kan enkelt förvandlas till ett effektivt solskydd för glaspartiet med det smarta tillvalet flexi-arm.
Vad gör en flexi-arm? 
Jo, på sommaren kan markisen gå mer rakt ut, även om det ska vara en viss lutning för vattenavrinningens skull. Vintertid när solen står lägre och du inte sitter under markisen, då kan du ställa om den enkelt så vinkeln blir brantare och skyddar fönsterparti mer effektivt från solinstrålning.
 
För att väven ska vara riktigt spänd har R1800 fyra inkapslade vajrar och extra förstärkta fjäderpaket i vikarmarna. En spänd väv håller sig fräschare längre!
 
Som tillval går det också få en rullgardin längst fram på markisen. När rullgardinen rullas ner så blir det ännu mera rumskänsla och rullgardinen ger det där extra skyddet i vissa lägen där solen kommer så lågt att den går under markisen.
 
Vindstag som sätts mellan markisen längst fram och golvet finns som tillval. Dessa häktas enkelt på och av efter behov. När man använder vindstag så ska markisen fortsatt vara under uppsikt! Det är också viktigt att man ser till att markisen inte plötsligt körs in utan att vindstagen är borttagna!
 
Oftast sker monteringen av terrassmarkiser i takstolarna och då erbjuder utskjutande tak ett skydd för markisen, men där naturligt skydd saknas kan man sätta ett skyddstak av aluminium vilket är ett tillbehör.
 
Stativet finns i fyra färger: grått (RAL 9006), svart (RAL 9005) vitt (RAL 9010) och antracit (RAL 7016M). Väven väljer du från någon av våra standardkollektioner.
 
Maxbredd 700 cm. Med flexi-arm är maxbredd 600 cm.
Maxutfall 350 cm. Med rullgardin längst fram är max utfall 300 cm.
 
Prisexempel 370x250: 
32 172 kr med motor samt fjärrkontroll
 
Produktblad med mer information om R1800 hittar du här...

Paket-erbjudande på terrassmarkis R1800!

Vi har ett fördelaktigt paketpris på terrassmarkis R1800. Paketet är med motor och fjärrkontroll och du väljer själv färg på markisstativ och väv. Markisen byggs efter önskad bredd och utfall!

Paketpris exempel 450x300: 32 399 kr

 
RESA/STARTKOSTNAD & MONTERING TILLKOMMER, ALLA PRISER INKL MOMS 
EVENTUELL ELINSTALLATION TILLKOMMER