Miljöma
Meny

Service och reparation

Du ringer – vi kommer 

Ett samtal om en markis som behöver repareras eller en lina i en persienn som gått av, är allt som behövs. Vi kommer hem till dig och fixar det i jönköpingsområdet. Mycket har vi fasta priser på, tryggt och säkert. 

Där vi inte har fasta priser är minidebiteringen 1 timme per man samt resa/startkostnad.

När solen skiner under vår och sommar så har vi mycket att göra! Det innebär att vi måste prioritera våra befintliga kunder. Produkter som andra företag levererat repareras i mån av tid.

 

Du kommer – vi fixar 

Du kan även lämna in produkter till oss så reparerar och ger vi service på dem i vår verkstad. Även här har vi många fasta priser för att du ska veta vad det kostar. 
 

Du kommer – du fixar

Vi har även ett stort utbud av reservdelar som du kan köpa av oss och reparera hemma själv. T.ex. vita, bruna och svarta persiennlinor, persienndetaljer i brunt och vitt, markisband, markisarmar, snäckväxlar, vevar, gavlar, motorer och andra markisdetaljer mm. Tar du med dig delen in till oss så ser vi lättare vad du behöver och kan även ge dig råd. Det finns och har funnits många olika modeller på marknaden. Några finns inte längre kvar och i vissa fall har även vårt lager tagit slut. Några är inte värda att reparera... 
 

Motor och automatikproblem

Har du en automatik från Somfy som styr dina markiser efter sol och vind genom radiovågor, typ RTS, så kan du ladda ner RTS-handboken här...

I RTS-handboken kan du se hur du ändrar mellanstoppet, stänger av och på solsensorn mm.

Du vet att du har en RTS-anläggning från Somfy när fjärrkontrollen ser ut som något av dessa: