Miljöma
Meny

Policys vi arbetar efter

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, därför har vi framtagna policys inom etik, miljö och kvalitet. Läs dem gärna nedan genom att klicka på bilden.
 

Men allt kan inte fästas på papper eller dokument. 

Känslan för att göra goda affärer och få nöjda kunder sitter hårt i våra själar. Våra kunder ska kunna lita på att vi alltid gör vårt bästa för att slutresultatet ska bli bra. Kanske är det ett kännetecken för många familjeföretag?
 

Vår miljö får vi vara rädda om. 

Jorden ska ju ärvas av fler generationer efter oss. Därför återvinner vi allt aluminium och stål som är rester från tillverkningen och gamla produkter som vi monterat ner hos våra kunder mm. Men något av det vi gör mest är att sänka energiförbrukningen i fastigheter genom att sälja och montera energibesparande solavskärmingslösningar hos företag, fastighetsägare och privatpersoner. Om alla fönsterrutor förses med solavskärmning så kan vi minska energianvändningen med fantastiska siffror. Många tänker inte på att våra produkter även kan användas för att hindra värmen från att komma ut genom fönstret under årets kalla dagar.
Vi är sedan 2016 miljödiplomerade genom Jönköpings Kommun och Svensk Miljöbas.
 
 

Kvalitet är ett relativt begrepp

"Man får vad man betalar för" brukar det heta, och visst finns det olika prissegment. Vi har valt att inte arbeta med det lägsta prissegmentet eftersom vi vill att kunden ska vara nöjd, inte bara idag utan i morgon och om flera år också. Men vi har flera olika alternativ inom olika prissegment. T.ex en markis kan vara väldigt enkel, men den kan även vara mer exklusiv i detaljer och utformning. Vi har valt ut de produkter vi arbetar med genom noggrant granskande av detaljer där vi tar hänsyn till många aspekter. Det innebär också att vi faktiskt tackar nej till vissa arbeten eftersom slutresultatet inte kan bli så bra som vi tycker det ska vara.