Miljöma
Meny

Plissé och Duettegardiner

 
Lättast kanske man kan beskriva en plisségardin som en veckad tygpersienn och där duettegardinen är en exklusivare variant med dubbel väv och där linorna löper dolt mellan tyglagren.
 
Det finns många olika modeller av dessa gardiner. Modeller som passar inåtgående fönster, sneda fönster, fönsterdörrar och vanliga fönster både stora och små. Det går också oftast att välja en flexibel modell som går att dra uppifrån och ner, nerifrån och upp så du får skyddet där du vill. Från Luxaflex kommer SmartCord® och LiteRise® vilka är barnsäkra produkter som hanteras enkelt. 
 
Se hur LiteRise® fungerar i filmen:
 
 
För att se hur SmartCord® fungerar titta på denna filmen:
 
 
Vill du styra gardinen med fjärrkontroll eller automatiskt efter solen så går det alldeles utmärkt.
 
Med Luxaflex PowerView motorer behövs ingen elektriker. Motorn är batteridriven eller om du har ett eluttag i närheten så kan du använda en plug-in kabel. Med en hub som du ansluter till din router så blir gardinerna kompatibla med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Homekit. 
 
Vi har även en annan leverantör som har ett något mindre sortiment men med hög kvalitet och tillverkning i Sverige. Vill du se deras vävar så kan du gå till deras hemsida genom att klicka här...
 
Läs mer om Plisségardin
Läs mer om Duettegardin
 
Ladda ner en broschyr på Duettegardin Luxaflex  här...
 
Ladda ner en broschyr på Plisségardin Luxaflex  här...
 
Kontakta oss gärna! Du hittar kontaktinformation här...