Miljöma
Meny

Plisségardiner

 
Plisségardiner är en elegant och nätt produkt! När den sitter i fönster så man kan både välja att ge den en framträdande plats och slopa gardinerna helt, eller kombinera med längder på sidan. Den passar även bra som en diskret produkt bara för sin utmärkta funktion.
Plisségardinen passar dessutom väldigt bra till sneda fönster eftersom den kan byggas på så många olika sätt. 
 
Flexibel
Vill man ha insynsskydd finns det plissegardiner som kan regleras nerifrån och upp eller uppifrån och ned i samma gardin. Vissa med lindrag och andra med handtag beroende på modell.
 
 
Det finns många färger som kan vara från väldigt transparenta till helt mörkläggande. Flera har en värmereflekterande beläggning som effektivt motar bort solvärmen. Man kan till och med samla två olika vävar i samma gardin. På dagen drar man ner en transparent väv som ger skugga men som man ser ut igenom, för att på kvällen fälla den ytterligare och få en helt mörkläggande produkt. 
 
Du hittar många av våra vävar på vår leverantörs hemsida genom att klicka här...
 
Har man ett takfönster monterar man plisségardinen i en diskret ram eller har den linstyrd. Till uterum kan man fästa den i taket mellan takstolarna och kan på så sätt både dämpa för starkt ljus och mota bort värme. Sätter man även till en solautomatik så har man ett riktigt bekvämt och väl fungerande solskydd. 
 
Prisexempel 80x120: 
1 624 kr, prisgrupp PE, manuell frihängande, exkl. montering 
 
Gå vidare till Duettegardiner här...
 
Kontakta oss gärna! Du hittar kontaktinformation här...