Miljöma
Meny

Motor och automatik - varför det?

 
Våra nöjdaste kunder har satsat på helautomatiska lösningar.
Idag kan alla våra produkter motoriseras och därmed automatiseras, dvs. att de kan regleras av sol, tid, vind eller regn. 
Även om de är automatiserade kan man styra dem manuellt med en fjärrkontroll eller väggbrytare. 
 

Väljer man en automatiserad produkt används den optimalt!

En markis som du måste gå ut och veva blir garanterat inte använd lika mycket som en du trycker ut med fjärrkontrollen. Vilken är mest prisvärd? En markis med vev för 10 000 kr som inte vevas ut på hela vinterhalvåret eller en för 14 000 som används hela året, även på vintern när snön ligger djup och solen står lågt… 

 
Är du på plats när solen skiner in?
Ska markisen fällas ut innan du åker till jobbet, med risk för att det börjar blåsa eller, om du inte fäller ut dem, med risk för att komma hem till ett redan solvarmt hem.
 
Är du på jobbet har du antagligen annan att göra än att sköta om solskyddet – det är ju vårt jobb.
En anställd som har rätt inomhus temperatur och bländskydd ökar bevisligen sin produktivitet. 
 
En automatiserad solskyddsanläggning i kombination med rätt ventilation och kylanläggning sparar energi och ger ett behagligare inomhusklimat. Samtidigt som man sparar pengar på mindre kylsystem, högre produktivitet och lägre energikostnader. Du vet väl om att det kostar mer att kyla en byggnad än att värma den?
 
Styr din anläggning från var som helst i världen! Det enda som krävs är Tahoma box och tillgång till internet. Välkommen till vår utställning för demonstration!
 
 
 

 
Läs mer i broschyren om io klicka här (öppnas i nytt fönster som pdf)
 
RTS Handboken hjälper dig när du vill programmera om eller felsöka. Du laddar ner broschyren (pdf) genom att klicka på bilden: