Miljöma
Meny

Motor och automatik

För bekvämt handhavande av dina inomhusprodukter kan du få dem motoriserade och styrda av en fjärrkontroll, sol eller tidsautomatik.

Automatiskt hem

Med Tahoma kan du styra ditt hem varifrån du vill. Det går att koppla på nästan vilka elektriska produkter som helst och du kan skapa scenarios som t.ex. att rullgardinen går upp klockan sju samtidigt som belysningen tänds i hallen och kaffebryggarens slås på i köket. Läs mer här... 

PowerView från Luxaflex med en hub innebär att du kan styra produkterna genom en app eller ställa in tider när gardinerna ska användas.

Ladda ner en broschyr om PowerView här...

Lågvolt

Inomhusprodukter är oftast styrda av lågvolts motorer och styrningar. Detta innebär att det krävs en transformator som omvandlar starkströmmen till 24V. Bra att ha i åtanke om man bygger om.

Batterimotor till rullgardin, persienn och andra gardiner

Batteridriven motor har gjort det mycket enklare att styra gardinerna med fjärrkontroll, automatiskt eller via en app. Batteriernas beräknade livslängd är ett år sedan byts de enkelt ut. Eller så har man en motor man laddar upp, precis som man laddar telefonen, den finns till flera produkter.

Tystare motorer

Det skiljer en del på ljudet som motorerna ger ifrån sig när de arbetar. Vissa motorer finns som ljudsvaga motorer och de kan vara ett bra alternativ i vissa miljöer. Kom och lyssna på de olika motorerna i vår utställning! Du hittar vår kontaktinformation här...