Miljöma
Meny

Motor och automatik

För bekvämt handhavande av dina inomhusprodukter kan du få dem motoriserade och styrda av en fjärrkontroll, sol eller tidsautomatik.

Automatiskt hem

Med Tahoma kan du styra ditt hem varifrån du vill. Det går att koppla på nästan vilka elektriska produkter som helst och du kan skapa scenarios som t.ex. att rullgardinen går upp klockan sju samtidigt som belysningen tänds i hallen och kaffebryggarens slås på i köket. Läs mer här... 

Lågvolt

Inomhusprodukter är oftast styrda av lågvolts motorer och styrningar. Detta innebär att det krävs en transformator som omvandlar starkströmmen till 24V. Bra att ha i åtanke om man bygger om.

Batterimotor

Nytt är en batteridriven motor som fungerar till rullgardiner och plisse/duettegardiner. Styrs med fjärrkontroll och batteriernas beräknade livslängd är ett år sedan byts de enkelt ut, eller så kan man sätta en solcellspanel som laddar batterierna.

Tystare motorer

Det skiljer en del på ljudet som motorerna ger ifrån sig när de arbetar. Vissa motorer finns som ljudsvaga motorer och de kan vara ett bra alternativ i vissa miljöer. Kom och lyssna på de olika motorerna i vår utställning! Du hittar vår kontaktinformation här...
 
Hämta hem en broschyr i pdf format genom att klicka på bilden.