Miljöma
Meny

Motor och automatik

För bekvämt användande av dina inomhusprodukter kan du få dem motoriserade och styrda av en fjärrkontroll, sol-, tidsautomatik eller en smart hem-lösning.

Automatiskt smart hem

Med Tahoma kan du styra ditt hem varifrån du vill. Det går att koppla på nästan vilka elektriska produkter som helst och du kan skapa scenarios som t.ex. att rullgardinen går upp klockan sju samtidigt som belysningen tänds i hallen och kaffebryggarens slås på i köket. Läs mer här... 

PowerView från Luxaflex med en hub innebär att du kan styra produkterna genom en app eller ställa in tider när gardinerna ska användas. 

Det går också att koppla ihop det till annan smart hem-lösning som till exempel Google Home och du kan styra dom med rösten genom till exempel Alexa.

Ladda ner en broschyr om PowerView här...

Lågvolt

Inomhusprodukter är oftast styrda av lågvolts motorer och styrningar. Detta innebär att det krävs en transformator som omvandlar starkströmmen till 24V om man vill ha en kabelbunden lösning utan batteri. Bra att ha i åtanke om man bygger om.

Batterimotor till rullgardin, persienn och andra gardiner

Batteridriven motor har gjort det mycket enklare att styra gardinerna med fjärrkontroll, automatiskt eller via en app. Motorn vi säljer mest av är med inbyggt batteri som man laddar upp, precis som man laddar telefonen, den finns till flera produkter. Det finns även batterimotorer med ett batteripack vid sidan som antingen är uppladdningsbart eller att man byter batterierna i.

Tystare motorer

Det skiljer en del på ljudet som motorerna ger ifrån sig när de arbetar. Vissa motorer låter lite mer och andra är tystare. Kom och lyssna på de olika motorerna i vår utställning! Du hittar vår kontaktinformation här...