Miljöma
Meny

Lamellgardin - bas

 
Vi har valt att arbeta med vad vi tycker en av marknadens bästa lamellgardiner! Den har fördelar som låg bygghöjd, liten paketbredd när gardinen är fråndragen, och enkel att montera. Måttet mellan lamellerna och skenan är bara 6 mm. Skenan finns i vitt, silver och svart.
Lamellerna finns i över 220 olika färger och kvalitéer. Vår favorit är den härliga Trevira CS kvalitén som är mjuk som ett vanligt tyg. Detta innebär att ljudet när lamellerna rör sig i vinddraget inte upplevs som så strävt, samt att man faktiskt kan tvätta lamellerna.
Är det ett riktigt utsatt läge finns det tyg som är impregnerat så inte smutsen ska få fäste. En olycka med korv och ketchup är inte hela världen, lamellen kan tvättas och behandlingen på tyget finns kvar till nästa gång.
 
Du hittar lamellgardinsvävarna på en av våra leverantörsers hemsida genom att klicka här...
 
Det finns även vävar med värmereflekterande beläggning som motar bort solvärmen effektivt, flamskyddsbehandlade, mörkläggandevävar eller transparenta mm.
 
Kan regleras med lina, dragstav eller motor. 89 och 127 mm lamellbredder tillverkas upp till 690 cm bredd och upp till 480 cm höjd.
Notera att det kan bli en vridning av lamellerna när höjden överstiger 260 cm.
63 mm lamellbredd tillverkas upp till 500 cm bredd och upp till 260 cm höjd. Vridningar av lamellen kan förekomma vid höjder över 160 cm.
 
Lamellgardiner går även tillverka till sneda fönster eller bockad till halvcirkelformade fönster.
 
Prisexempel 300x200: 5 361 kr manuell, 127 mm lamell, prisgrupp 1, montering tillkommer.
 
Läs mer om lamellgardiner här...
 
Kontakta oss gärna! Du hittar kontaktinformation här...