Miljöma
Meny

Inredning för terrass, altan & uteplats

 
Inreda ute på terrass, altan och uteplats? Går det överhuvudtaget att få tag på produkter som fungerar ute, året om, i sol och regn?
 
Ja det vill vi påstå att det gör! Vi har lång erfarenhet av textil som fungerar utomhus. Markiser är ju delvis gjorda av textil och vi vet vilka materialval som fungerar och vilka som inte gör det.

Ute - det nya inne

Tills nyligen så köpte man möbler som skulle användas antingen inne eller ute. Men nu flyter gränsen mellan inne och ute ihop. Man möblerar altanen, terrassen, uteplatsen eller om man väljer att kalla det uterummet, mer fritt. Det blir mer och mer som ett vardagsrum med soffor, utelampor, dynor och kuddar. Men då ställs man inför faktumet att solen bleker, regnet är vått och det är mycket smuts som är utomhus.
 
Med vår mångåriga kunskap så vet vi att det inte fungerar med vissa material ute i sol och regn, inte någon längre tid i alla fall. Det krävs kvalitet för att hålla år efter år.
 
Nu har vi funnit produkter som klarar så väl våra, som utomhusmiljöns tuffa krav och de finns nu att både se, prova och köpa hos oss. 
 
Vandra vidare i undermenyerna för att se sittmöblervärmare, utelampor mm. Restaurangägare kan hitta användbara saker här...