Miljöma
Meny

Gardintyg

 
Hos oss hittar du gardintyg från Luxaflex, DePloeg, Kinnamark, Almedahls, Ludvig Svensson, Pagunette, Drapilux, Verosol, Sandatex och Dickson in & out. Gardintyger som är av en kvalité som ska hålla i många år och klara solens starka strålar.
 
Välkommen till vår utställning på Haga industriområde i Jönköping för att se färger och olika gardintyg!
 

 

Vi syr upp gardiner och gardinlängder till ditt fönster.

I vår sömnadsatelje syr vi förutom gardinlängder även kuddfodral till exempel. Vill du sy själv så kan du köpa metervara. Band och tillbehör till gardiner har vi på lager.

 

Ljuddämpande gardiner och andra speciella tyger

Vi har också gardintyger som har egenskaper utöver det vanliga. T.ex gardintyg som neutraliserar dåliga lukter, tyger som är akustikdämpande (mer än vanligt tyg), tyger som är antibakteriella och tyger som är flamdämpande.
Bredderna på tyget varierar från 140 cm till 330 cm.

Återvunnen plast från havet blir till tyg

Havet är fullt av plast som inte ska vara där. Genom att samla in plasten och återvinna den genom att hacka, smälta ner och göra till garn som sedan vävs till tyg så sparas energi, vatten och havet blir lite renare. Tyget blir lika hållbart som det vanligt framställda tyget. 

Vi har flera kollektioner med återvunnen havsplast!

Utomhusgardiner

Vi har också möjlighet att leverera gardintyger som klarar av att sitta utomhus. T.ex i en paviljong eller annat uterum.