Miljöma
Meny

Gardiner

 
Gardiner kan man använda för alla möjliga lösningar. De är inte bara till fönstren som dekoration utan kan användas som solskydd, rumsavdelare, för mörkläggning eller ljuddämpning. 

Gardinsömnad och gardintyger

Vi syr upp gardiner för både hem och offentlig miljö. Tygerna vi använder är givetvis av god kvalité för att vara hållbara länge. Vad gardinens ska användas till styr valet av tygkvalité. Vilken färg eller mönster det ska vara väljer du från våra prover.
Välkommen till vår butik på Haga industriområde i Jönköping för att se gardinmodeller och tyger. Du kan också köpa gardintyg eller möbeltyg på metervara om du vill sy själv. 
 
Gardintyg i naturmaterial som linne och ull, blandas med flamskyddat och återvunnen plast. Se mer under menyval gardintyg.
 
Bläddra i en inspirerande broschyr om gardiner från Luxaflex genom klicka på denna länk: webb-broschyr
 

Gardinskenor

Den vanligaste gardinskenan har vi på lager och den tillverkar vi i vilka mått som önskas. Gå in under skenor för att läsa mer om vad vi har hos oss på Haga industriområde i Jönköping. Beställningssortimentet rymmer många olika varianter och utförande för att täcka alla behov. 
Väljer du en motoriserad gardinskena så kan du förutom att styra den med fjärrkontoll även göra din gardinlösning automatisk! Läs mer om motorer och automatik här...
 

Gardinstång

Dekorativa gardinstänger måttillverkar vi enligt dina val av färg och avslutning på stången. Läs mer om gardinstänger här...

Gardintillbehör

Tillbehör så som fingerkrokar, glid, vinklar, beslag mm har vi alltid på lager i olika modeller.

Funktionella gardiner

Men vi har ju så mycket mer än gardinlängder och det som man först brukar tänka på när det gäller gardiner. Vi har funktionella gardiner så som plisségardiner, duettegardiner, hissgardiner, rullgardiner, lamellgardiner och inte minst den häftiga effektgardinen eller twistgardinen som den kallas hos en annan av våra leverantörer. Panelgardin har vi också, både skenor och vävar.
Allting måttillverkar vi för att det ska passa perfekt!

För oss så har ditt fönster troligen inte ett konstigt mått eller utformning. Vi är vana att hjälpa kunder till rätt produkt i fönstret oavsett hur fönstret ser ut eller vilken storlek det är.

Brett fönster, högt fönster, litet och smalt fönster, snett fönster, runt fönster, fönster som sitter högt upp, fönsterdörrar med mycket glas, inglasade balkonger och uterum, vi löser det mesta!

Montering av gardiner

Vi mäter och monterar inom Jönköpings med omnejd, om du vill. Vill du mäta och montera själv så är det också helt ok! Ta breddmått och höjdmåttet där du har tänkt att ha gardinen. En bild är ju också lätt att ta så vi kan se hur det går att montera. Kom sen gärna in till oss i vår butik/utställning på Haga industriområde i Jönköping eller skicka ett e-mail så hjälper vi dig.