Miljöma
Meny

Fönstermarkis R350 och R350 Plus

 
R350 och R350 Plus är kraftfulla fönstermarkiser med aluminiumkassett som skyddar väven.
 
Kassetten är öppen undertill vilket innebär att smutsen inte har något utrymme att samlas på i kassetten, utan blåser bort. Att luften kan cirklulera runt väven samtidigt som väven är skyddad innebär en fräsch markis under lång tid!
 
Kassett, arm och frontprofil pulverlackeras i grått (RAL 9006), svart (RAL 9005 Sable) antracit (RAL 7016 M) eller vitt (RAL 9010).
Vi brukar dock rekommendera grålacken som är standard. Varför, undrar man då? Jo den grå kulören är tacksam mot andra färger och smuts syns inte så tydligt.
 

R350

Fönstermarkis R350 passar till mindre och större fönsterpartier när man har krav på bra funktion och utseende. Frontprofilen är smal, som standard är den utrustad med en kappa. Du väljer själv om kappan ska vara rak eller vågig. Vi kan också erbjuda en större frontprofil utan kappa.
Armarna har starka inbyggda fjäderpaket med justerbar fjäderspänning för bästa funktion.
R350 kan regleras manuellt med band, vev eller motor.
 

R350 Plus

Fönstermarkis R350 Plus passar till de större fönsterpartierna och där kraven är höga. Frontprofilen är kraftig och utan kappa.
Armarna är extra kraftiga med mycket stark fjäderspänning. Den starka fjäderspänningen gör att R350 Plus inte går att reglera manuellt med band.
R350 Plus regleras med utvändig vev eller motor.
 
Tillverkas i bredder upp till 6 m, kan seriekopplas.
 
Broschyr hämtar du här... (pdf öppnas i nytt fönster)
 
Prisexempel R350 160x70: 
5 228 kr manuell med band
 
RESA/STARTKOSTNAD & MONTERING TILLKOMMER. ALLA PRISER INKLUSIVE MOMS. 
EVENTUELL ELINSTALLATION TILLKOMMER. 
 
Kontakta oss gärna! Du hittar vår kontaktinformation här...