Miljöma
Meny

 

Andra automatiker

TaHoma Smart Hem

Somfy TaHoma Switch är en smart box som du kopplar till ditt wifi-nätverk, den blir hjärtat i ditt smarta hem. Genom appen kan du styra dina produkter när du är hemma eller borta. Har du io-motorer så ser du dessutom var produkten befinner sig, utdragen eller inte. 

Somfys smarta hem-lösningar är lätta att använda och installeras enkelt. Du kan när som helst fylla på med fler produkter, så som belysning, kameror, brandvarnare, larm med mera. 

Styr markisen med din röst

Eftersom TaHoma är kompartibel med flera smarta hemlösningar så kan du skapa det riktigt smarta hemmet genom att ansluta Tahoma till Amazon's Alexa, Google Home och Apple HomeKit. Det gör att du kan styra dina produkter med din röst!

Smart boende börjar med Somfys Smart Home!

 

Andra automatiker 

Tidur finns det olika varianter av. Allt ifrån mekaniska veckotimers som tvingar upp solskyddet, veckotimers för bus-system, timer som sänder en upp och en ner signal per dygn.
 
 
Sunis Sensor RTS är en helt trådlös solsensor som drivs med solceller, alltså är den helt självförsörjande. Den sänder solvärde till RTS-motor eller mottagare. Komplettera med vindautomatik för vindskydd.
 
 
Regnsensor som kopplas till kabelbundna automatiker. Utan tidsfördröjning för att skona solskydd vid regn eller snö. Ett inbyggt värmeelement tinar frost på sensorn och ger en uppsignal till automatiken.