Miljöma
Meny

Sommartider 2021

Sommar, sol och njuta i skuggan?

Många branscher upplever svårigheter att få tag i material just nu. Vår bransch är inget undantag men tack och lov så är just vi, inte så drabbade! Även om vi upplever längre leveranstider på vissa komponenter så får vi majoriteten av beställda produkter när de ska komma.

Några enstaka beställningar blir dock försenade, vissa kraftigt försenade, och då kan det bero på att just den vävfärgen tagit slut, någon viktig komponent är slut på lager eller andra anledningar. Trots att det arbetas för fullt i leverantörsledet att fylla på lagren så kommer vissa produkter tyvärr att ha längre leveranstider. 

Vi har längst leveranstider på produkter från våra Europeiska leverantörer där leveranstider för närvarande är 60-70 arbetsdagar. Samt vissa terrassmarkisarmar som tyvärr är lång leveranstid på.

Uppdatering 1/7, just nu är det stora bekymmer med leveranser av många terrassmarkiser. Våra leverantörer får inte sina leveranser och tyvärr drabbar det även våra kunder. Vi försöker hitta alternativ där det går. Alla berörda kunder är kontaktade och uppdateras så snart vi får ny information.

Semestertid

Alla behöver ha lite ledigt på sommaren. Även vi, trots att vi har högtryck.

Butiken har öppet måndag - torsdag 10 - 17, fredag 10 - 16. Lördagar stängt till slutet av augusti.

Vi har helt stängt vecka 29 och vecka 30 (19 juli till 1 augusti).

Vecka 31 (2 - 6 augusti) har vi öppet i butiken med begränsad personalstyrka. Inga montage, reparationer eller serviceärenden kommer ske den veckan!

Trevlig sommar!

 

Du hittar våra kontaktuppgifter och var vi håller till här...