Miljöma
Meny

Naturligt och hållbart höstfönster

I höst ser vi mycket naturligt och hållbart i fönstren

Gardiner i hel-linne och linne-mix, gardiner i ullblandningar, gardiner i återvunnen havsplast

Träpersienner är på väg tillbaka. Hos oss kan du välja mellan olika färger på trä, breda band eller inte. Manuella eller motordrivna. Alltid måttillverkade för att passa ditt fönster!

Naturlighet i känsla och material

Sammet finns kvar, men ullen är en ny stark konkurrent när man vill ha en kraftigare kvalitet i gardinen, men ullen dyker även upp i tunnare gardiner. Det är fantastiskt mjuka, fina ulltyger vi har fått in! Kom in till oss och upptäck känslan!

Linnegardiner fortsätter att vara helt rätt i fönstret. Gardiner i 100 procent linne och gardiner i linneblandningar i mjuka vackra färger. Rent linne är ett levande material, med inblandning av andra material tillsammans med linnet skapas ett gardintyg med linnekänsla som är lite mer lättskött. Kom till butiken för att se alla mjuka färgtoner!

Återvunna gardiner av havsplast

I media ser vi att plast är ett stort problem när det hamnar på fel ställe. Havet fylls av plast som tar oerhört lång tid att bryta ner. Genom att handla hållbart och att välja till exempel gardiner som är gjorda av återvunnen havsplast, kan vi hjälpa till att minska plasten i haven.

Just nu! Gardinskena på köpet 

Just nu får du gardinskenan på köpet när du köper gardinlängder från oss. Gäller vit Eliteskena och till och med 3 oktober 2020.

Måttillverkat och montering

Vi måttillverkar allt vi säljer så det ska passa precis till ditt fönster! Vill du så sköter vi både måttagning och montering. Eller så beställer du efter dina mått och hämtar i butiken.

Välkommen till vår stor butik och utställning på Haga industriområde i Jönköping. Våra öppettider och vägen till oss hittar du här...

Läs mer om gardiner här...

Läs mer om gardintyger här...

Läs mer om vårt invändiga sortiment så som rullgardiner, lamellgardiner, persienner här...

Kontakta oss gärna, du hittar oss här...