nyhet 05.04.24

Lördagsöppet i markisbutiken på Haga

Välkommen till solskyddsbutiken på Haga industriområde i Jönköping!

Varje helgfri* lördag fram till midsommar är butiken öppen 10 - 13.

I butiken visar vi markiser av olika slag som vi har i vårt sortiment. Allt från de enklare modellerna till de fullutrustade med extra allt. Till fönster och altan, samt givetvis till balkong och takterrass.

Vi har betydligt mer än markiser! 

Visste du att vi tillverkar rullgardiner i just din storlek? Breda, smala och höga är inget konstigt för oss. Du väljer väven och vi tillverkar efter mått.

Gardiner med takskena eller gardin med gardinstång? Vi skräddarsyr gardiner och skenor för att de ska passa till ditt rum. Välj bland våra tygkollektioner så syr vi gardinerna och monterar upp dom hos dig, om du vill.

Klassiska persienner som sitter mellan glasen eller persienner som hänger på insidan av fönstret? Vi har olika modeller och färger att välja på! De vanligaste färgerna tillverkar vi här hos oss i Jönköping.

Många har upptäckt plisségardinens fördelar. Vi vill gärna visa dig varför och visa hur du får det bästa, för dig.

Ta gärna med mått och bild till oss!

Om du tar några bredd och höjdmått, samt några bilder där du tänkt dig något. Då kan vi hjälpa dig i valet av produkt på bästa sätt.

Vill du ha det monterat och klart så kommer vi att ta egna mått på platsen. Men i ett första möte i butiken är det ofta till stor hjälp om vi får se hur det ser ut.

Vi erbjuder alltid rådgivning! Mätning och montering erbjuder vi om du vill.

Välkommen till oss! 

 

*stängt pingstafton

stängt 1 maj och 9 maj samt 6 juni

 

Följ hela vår resa och få inblick i vad som händer i butiken på Instagram och gilla gärna oss på Facebook för nyheter och erbjudanden!