inspiration 09.01.23

Inred fönstret

Inredning av fönstret, hur tänker vi nu? Det är inte blommor, lampor och andra vackra saker som man kan ställa i fönstret som vi tänker på. Även om vi ofta måste ta hänsyn till just såna saker som står där.

Vår fönsterinredning handlar om att styra ljus, hindra ljus och kanske insyn. Eller tillföra det där extra, det som gör rummet komplett. 

Vi vet inte om det bara är en yrkesskada. Men när vi ser flotta inredningsbilder från hem runt om i världen och ser en missanpassad produkt i fönstret. Då raseras ju hela bilden av den inredningen. Man hoppas ju att det är av okunskap att en för liten rullgardin hamnade där, eller gardinlängder i en konstig uppsättning. Okunskap kan man ju trots allt råda bot på.

Blicken dras till fönstret

Även om man inte arbetar med produkter för fönstermiljön, så dras blicken automatiskt till fönstren i rummet. Fönstren är rummets och fasadens ögon. Det är där vi tittar ut, och in.

Med en anpassad produkt som är skräddarsydd för att passa fönstrets storlek och användingsområde så blir inredningen komplett.

Hos oss som är professionella fönsterinredare kan du få hjälp med valet av produkt i butik eller genom hembesök. 

Välkommen till oss på Haga industriområde i Jönköping!

 

 

Följ hela vår resa och få inblick i vad som händer i butiken på Instagram och gilla gärna oss på Facebook för nyheter och erbjudanden!