Tips & Råd 07.11.22

Hindra insyn

Insyn är ett växande problem när det byggs tätare och fönstren blir större. Att kunna hinda insyn men ändå inte stänga inne sig helt och hållet är optimalt.

Egentligen är insyn mest besvärande när det är mörkt ute och ljust inne. Den som är inomhus ser inte vad som sker i mörkret utanför fönstret. Medan den som är utomhus ser väldigt bra in till det ljusa rummet.

Att döda en myt

Låt oss börja med att ta död på en vanlig myt om genomsiktlig, transparent väv. Att man ser ut men inte in. Det stämmer att man ser ut men inte in genom en transparent väv, på dagtid. Men när ljusförhållandet ändras och det blir mörkt ute och ljust inne, då ser man in.

En jättebra produkt mot insyn

Vårt bästa tips för att hindra insyn är en flexibel Duette®gardin. Med den så kan du ställa gardinen var du vill på höjden. Det kan vara så att i mitten av fönstret passar det bäst i just ditt fall att hindra insynen. Eller att nedre delen av fönstret är det som behövs skyddas, eller övre. 

Ibland kanske fönstret behövs täckas helt för solskydd eller mörkläggning. Då löser den flexibla Duette®gardinen det med.

Välj väv efter hur mycket ljus som ska komma in. 

Modellen regleras på olika sätt beroende på hur den kan monteras och vad som är viktigt för dig. Bäst är om du kommer in till vår butik så kan vi visa vad som finns att välja på. Vi finns på Haga industriområde i Jönköping.

Välkommen!

 

 

Följ hela vår resa och få inblick i vad som händer i butiken på Instagram och gilla gärna oss på Facebook för nyheter och erbjudanden!