Miljöma
Meny

25 mm persienn, Smålands Persiennen

 
Vårt eget varumärke på våra persienner kallar vi Smålands Persiennen, den tillverkar vi i vår fabrik. Måtten är millimeteranpassade precis efter dina fönster och vi tillverkar dem vanligtvis på en vecka. Vi använder oss av en kraftig, brännlackerad aluminiumlamell som är formstabil. Alla persienner som lämnar oss har vi granskat noga och provat funktionen för problemfri drift under många år. Vi använder bara detaljer som håller en bevisat hög kvalitet. 
 
En persienn används vanligtvis flera gånger varje dag och tillslut blir vissa detaljer slitna. Vi har reservdelar på lager, både vita och bruna som man antingen kan komma hit och köpa för att själv reparera sin persienn, eller kontakta oss så åker vi ut och gör det på plats. Vill man gå den gyllene medelvägen tar man med persiennen in till oss så lagar vi den i fabriken.
Maxbredd för bra funktion 200 cm, max höjd för bra funktion 200 cm. Går tillverka större men det blir ingen bra produkt, enligt oss, utan då är bredare lameller att föredra. 
 
Några modeller av 25 mm persienn som vi har förutom mellanglas-modellen:
 
 Frihängande persienn med sidobeslag (FHS)   Frihängande persienn med designlist (FHD) 
 Frihängande persienn med glasstav (FHG)
 Frihängande persienn med handmanövrering (FHH)  
  Sned persienn
 
Prisexempel 80x120cm: 878 kr
prisgrupp 1, mellanglas, exkl. montering
 
Inte vad du letade efter? Gå vidare till 35 mm persienn här...
 
Kontakta oss gärna! Du hittar kontaktinformation här...