Test för generell undersida

Träpersienner och aluminiumpersienner med bredare lameller används när ytorna är stora eller när man efterfrågar en uttrycksfull produkt där ljuset kan regleras. Ljuset strilas vackert igenom lamellerna när de är uppvinklade och dämpas när den är nedvinklade.

Stilen i rummet bestämmer färgen på lamellerna och om de ska vara i aluminium eller trä. Men även hur tung persiennen ska vara att hantera och hur mycket plats persiennen får ta, ska vara med i beslutet.

Välj färg och bredd

Man kombinerar ihop sin persienn både med val av färg på lamellerna och med valet av breda stegband eller stegsnöre i olika färger. Det finns även möjlighet att välja till träunderlist till aluminium modellen och olika överlister med kornisch i trä eller en mer öppen träöverlist. Maxbredd träpersienn 240 cm och aluminium 390 cm. Minsta bredd 35 cm.

Prisexempel 80x120 cm
  • 3 141 kr, aluminium, blank lamell, modell 7A
  • 4 283 kr, trä, laserad lind, modell 9A
kontakt

Kontakta eller besök oss

I vår stora butik och utställning på Haga industriområde i Jönköping har vi möjlighet att visa det vi säljer. Se hur det fungerar innan köp, välj färger och funktion. Butiken är öppen att besöka enligt nedanstående öppettider. 

Boka gärna hembesök hos oss i butiken, per telefon eller e-post.

Vi arbetar i hela Jönköpings kommun med omnejd.

Clock Icon
Öppettider

Måndag - Torsdag
10:00 - 17:00

Fredag
10:00 - 16:00

Lördag
10:00 - 13:00

Location Pin Icon
Hitta till oss

Miljöma AB, Markisen på Haga

Haga industriområde
Kindgrensgatan 3
554 74 Jönköping

Phone Icon
Telefonnummer

Kontakta oss gärna! 

036-12 00 70