Miljöma
Meny

Terrassmarkis Sunflex

Sunflex är en mycket flexibel markis till mycket rimligt pris!
Lätt omställbar lutningsvinkel, kan alltså följa solhöjden vår-sommar-höst. Det är praktiskt även när tyget ska rengöras eftersom markisen kan fällas ner så man kan stå på marken och borsta av väven.
 
Godstjockleken i profilerna gör att vi kan ha en mycket stark fjäderspänning i armarna som håller väven ordentligt sträckt. En sträckt väv står emot väta och smuts bättre så den håller sig fräsch längre! Även valsröret som väven rullas upp på är kraftigt dimensionerat. Grovleken på valsröret varierar beroende på hur bred markisen görs och det är från 70 mm till 85 mm rör som vi använder. Allt för att säkerställa en riktigt bra terrassmarkis för lång livslängd. 
 
Vi rekommenderar motorisering och t.ex. skakvakt som ser till att markisen inte är utfälld när det blåser för mycket.
 
Markisen är testad enligt EN 13561:2004 med provmetod EN1932:2001 och EN13527:2000 vid SP i Borås med mycket bra resultat.
 
Välj till en rullgardin längst fram som ger skydd för den lägsta solen och skapar en rumskänsla.

På bilden här under är terrassmarkisen utrustad med rullgardin längst fram och teleskopiska stödben som håller fast rullgardinen samt ger mer vindstabilitet.

 
 
Kan utrustas med LED-ljus i armarna samt en semikassettlösning som helt kapslar in väven och skyddar den för yttre påverkan. Med smarta finesser för vattenavrinning är den genomtänkt i minsta detalj.
 
     
För broschyr klicka här... (över 10mb)
 
Prisexempel 370x260: 
19 910 kr med motor samt fjärrkontroll, höj och sänkbar. 
 
RESA/STARTKOSTNAD & MONTERING TILLKOMMER, ALLA PRISER INKL MOMS 
EVENTUELL ELINSTALLATION TILLKOMMER